Screens

Screens

Een screen is een vlakhangende zonwering die hoge temperaturen en vervelende zonschitteringen weert. De zonnestralen en de warmte blijven met een screen buiten, zodat u met een aangename temperatuur heerlijk binnen kunt zitten. Wij bieden diverse screens aan van het merk Roma.

Screen doeken

Wij bieden u talloze mogelijkheden in de kleuren van de doeken. Daarnaast heeft u ook de keuze of u gaat voor een glasvezeldoek of een polyesterdoek. Elk doek heeft zijn eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan het lichtdoorlatendheid en het reflectie van het zonlicht. Zelfs de kleur van het doek heeft invloed voor de doorkijk. Neigt de kleur veel naar zwart dan zal de doorkijk van binnen naar buiten beter zijn dan als u een licht doek heeft. Optioneel kunt u ook een zichtvenster doek laten toepassen zodat u het zicht naar buiten helemaal behoudt.

Onderhoud en installeren

Screens hebben geen intensieve onderhoud nodig. Wij verzoeken u om eens in het half jaar de screen te laten onderhouden, zodat u er jarenlang plezier van heeft. Kom langs in onze vestiging in Roermond, zodat wij u advies op maat kunnen geven.